Zout: Factoren om te gaan geloven

De nieuwe Zout is uit. Als je Zout al wat langer leest, dan weet je dat we regelmatig het belang van persoonlijke relaties onderstrepen bij evangelisatie en missionair kerk zijn. Terugkijkend op het proces van tot geloof komen, wijzen veel nieuwe gelovigen namelijk vriendschappen met christenen aan als belangrijke oorzaak van hun bekering.

YouthConversionOmdat we graag een volledig beeld willen schetsen, hebben we dit nummer van Zout gewijd aan andere factoren die mee kunnen spelen of soms van doorslaggevende aard kunnen zijn om te gaan geloven. Daarbij hebben we ons niet alleen maar gericht op mensen die geen christelijke achtergrond hadden en tot geloof kwamen, maar ook christenen aan het woord gelaten die een geloofsvernieuwing meemaakten en daardoor, soms voor het eerst, bewust gingen geloven.

Het is een nummer geworden vol persoonlijke verhalen over hoe God zijn weg gaat met mensen. Al lezend, kan ik niet anders dan tot deze conclusie komen: wat een bijzondere God hebben we! Hij kent zijn mensen door en door en spreekt ieder aan op een manier die bij hem of haar past.

Lees met me mee en laten we samen (opnieuw) onder de indruk komen van God en hoe Hij werkt!

Klik hier voor het magazine.

 

Auteur: ankooussoren

Ik ben Anko Oussoren. Ik mag jongerenwerker zijn in de bron in Hardinxveld-Giessendam. Daarnaast adviseer en begeleidt ik gemeenten op het gebied van jeugdwerk en missionair gemeente-zijn voor Kerkpunt. Ik zet mij graag in voor jongeren binnen en buiten de kerk. Ook werkt ik mee aan de website lerenindekerk.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: