Jij bent een levende steen #JLC2013

cornerstone18 en 19 januari was ik aanwezig op de jeugdleidersconferentie. Ik heb daar twee workshops mogen geven. Hieronder een korte introductie van mijn workshop ‘Jij bent een levende steen’, een samenvatting in slideshare en de TED-talk die ik gebruikte.

Het is belangrijk om voor je jeugdwerk goed materiaal te hebben. Voor het jeugdwerk in de kerk is veel materiaal ontwikkeld. Om inzichtelijk te krijgen welke materialen er zijn, heb ik een overzicht gemaakt van welk materialen er zijn (inclusief catechesemethode en aan te bevelen boeken). Deze kun je hier downloaden. Tijdens de workshop hebben we stilgestaan bij de vragen die voor de keuze liggen van welk materiaal je gebruik want het beste materiaal dat ben jij zelf!

Jij bent een levende steen!?

Hieronder een samenvatting in slideshare

Tot slot de TED-talk waar ik een stukje van liet zien

Auteur: ankooussoren

Ik ben Anko Oussoren. Ik mag jongerenwerker zijn in de bron in Hardinxveld-Giessendam. Daarnaast adviseer en begeleidt ik gemeenten op het gebied van jeugdwerk en missionair gemeente-zijn voor Kerkpunt. Ik zet mij graag in voor jongeren binnen en buiten de kerk. Ook werkt ik mee aan de website lerenindekerk.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: