‏In gesprek over seks @ArjetBorger

Het is een uitdaging om kinderen en jongeren op de juiste manier te begeleiden in het omgaan met seksualiteit. Arjet Borger laat zien hoe je het gesprek over seks kunt integreren in de hele opvoeding kinderen (jongeren).

Seksuele opvoeding begint namelijk al bij de geboorte!

In gesprek over seks laat zien hoe je het gesprek over seks kunt integreren in de opvoeding, zodat kinderen wijs en weerbaar worden.

Vorige week las ik het boek ‘In gesprek over seks’ van Arjet Borger als voorbereiding op een training die ik zou geven over seksualiteit. Ik heb het boek met veel plezier en herkenning gelezen en wil het van harte aanbevelen om te lezen. Zeker nadat ik afgelopen vrijdag onderstaand fragment zag bij “De Wereld draait door”.

Seks is niet zomaar iets, seksualiteit is meer dan alleen maar seks!

En voor  alle jongeren en jongvolwassenen die bewust met zichzelf, de ander en seksualiteit om willen gaan, kijk ook eens op de website vrijeliefde.nl

Auteur: ankooussoren

Ik ben Anko Oussoren. Ik mag jongerenwerker zijn in de bron in Hardinxveld-Giessendam. Daarnaast adviseer en begeleidt ik gemeenten op het gebied van jeugdwerk en missionair gemeente-zijn voor Kerkpunt. Ik zet mij graag in voor jongeren binnen en buiten de kerk. Ook werkt ik mee aan de website lerenindekerk.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: