YfC Trainingsevent 28 september – dichterbij jongeren

traningseventYfCYouth for Christ organiseert op 28 september een trainingsevent met als thema ‘dichterbij jongeren’. Op het trainingsevent zal ik een workshop verzorgen over verschillende generaties in de kerk waarbij mijn insteek zal zijn:

Hoe kijken ouderen en jongeren in de kerk naar elkaar? Hun leefwerelden verschillen sterk, net als de manier waarop ze in het leven staan. Toch is het van levensbelang dat ze elkaar ontmoeten, hun geloof delen en van elkaar leren. En dat ze in verbondenheid met elkaar de smaak van jonge en oude wijn ontdekken.

Het Trainingsevent is speciaal bedoeld voor kerkelijke jongerenwerkers, jeugdouderlingen, jeugdleiders en voorgangers. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het jongerenwerk. We brengen je in contact met andere jeugdleiders. Kom met je team en laat je inspireren! Download het programma hier  en voor meer informatie  klik hier.

Bekijk hieronder het promotiefilmpje

Auteur: ankooussoren

Ik ben Anko Oussoren. Ik mag jongerenwerker zijn in de bron in Hardinxveld-Giessendam. Daarnaast adviseer en begeleidt ik gemeenten op het gebied van jeugdwerk en missionair gemeente-zijn voor Kerkpunt. Ik zet mij graag in voor jongeren binnen en buiten de kerk. Ook werkt ik mee aan de website lerenindekerk.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: