In de leer bij ‘lerende jeugdleider’

Op dinsdag 13 januari stond er een interview met Anko Oussoren, adviseur bij het Praktijkcentrum, in het Nederlands Dagblad over de learning community voor jeugdwerkers.

De learning community is een leertraject van twee jaar waarin we met jeugdleiders willen leren hoe we vanuit onze eigen relatie met God kunnen aansluiten bij jongeren. Klik hier voor meer informatie.

Hieronder de inleiding op het artikel. Lees verder op de site van het Nederlands Dagblad.

In de leer bij ‘lerende jeugdleider’

Veel kerken kennen een vast programma voor het jeugdwerk, gekoppeld aan een lesmethode. Maar wie zegt dat zo’n vooropgezet programma leidt tot geloofsgroei bij jongeren? Het kan ook anders, zegt de vrijgemaakt-gereformeerde jeugdwerkadviseur Anko Oussoren (35). Door als jeugdwerkers samen op zoek te gaan naar wat voor jouw jongeren wel of niet werkt……..

Auteur: ankooussoren

Ik ben Anko Oussoren. Ik mag jongerenwerker zijn in de bron in Hardinxveld-Giessendam. Daarnaast adviseer en begeleidt ik gemeenten op het gebied van jeugdwerk en missionair gemeente-zijn voor Kerkpunt. Ik zet mij graag in voor jongeren binnen en buiten de kerk. Ook werkt ik mee aan de website lerenindekerk.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: