Geef jongeren hoop

We leven in een samenleving die continu verandert. Afgelopen jaar hebben we dat heel sterk gemerkt met het coronavirus. Voor jonge mensen, die hun identiteit aan het ontdekken zijn, heeft de actualiteit een vormende en langblijvende invloed op hoe zij naar zichzelf en de samenleving kijken. Omdat de actualiteit zoveel invloed heeft op die identiteit ontwikkeling zijn ook dit jaar weer de Jeugdtrends uitgebracht. Met de Jeugdtrends 2021 hopen wij iedereen die met jonge mensen optrekt te inspireren voor het nieuwe jaar om hen hoop te bieden. Ik mag ieder jaar meedenken en meeschrijven met de jeugdtrends.

Klik hier om de Jeugdtrends te downloaden

De Jeugdtrends, gestart in 2014 door het NGK Jeugdwerk Steunpunt, komen sinds 2017 tot stand in samenwerking door verschillende kerkelijk jeugdwerk organisaties en jeugdwerkers in gemeenten.

Dit jaar werkten ABC&Unie, CGJO, HGJB, Jong Protestant, Missie Nederland, NGK Jeugdwerk Steunpunt, Praktijkcentrum en jeugdwerkerks van de NGK Heemstede en SG Alexanderpolder mee aan de Jeugdtrends.

Auteur: ankooussoren

Ik ben Anko Oussoren. Ik mag jongerenwerker zijn in de bron in Hardinxveld-Giessendam. Daarnaast adviseer en begeleidt ik gemeenten op het gebied van jeugdwerk en missionair gemeente-zijn voor Kerkpunt. Ik zet mij graag in voor jongeren binnen en buiten de kerk. Ook werkt ik mee aan de website lerenindekerk.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: